یوسف آباد (تهران، میدان سلماس، ضلع شرقی میدان، پلاک 21، واحد 1 کلینیک پوست و مو رازی)

لوگو کلینیک رازی

کاشت ابرو با خواب طبیعی | روش‌ها، ماندگاری و عوارض+هزینه

به دلیل اینکه ابرو از اجزای بسیار مهم و برجسته صورت است، زیبایی آن‌ها خصوصا برای خانم‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. روش‌های مختلف آرایشی، آرایشگاهی و پزشکی برای بهبود زیبایی ابروها موجود هستند که در بین آن‌ها تنها کاشت ابرو نتایج ماندگار و همیشگی دارد. کاشت ابرو یک فرایند پزشکی زیبایی است که در آن تارهای مو از نواحی اهداکننده در سر به ابرو منتقل می‌شود. در واقع کاشت تنها روش دائمی قرینه‌سازی و پُر کردن نواحی خالی ابرو است. باتوجه به مزایا زیاد و عوارض محدودی که کاشت ابرو دارد، این درمان امروزه به یکی از ترندهای روز زیبایی تبدیل شده است.

کاشت ابرو چیست؟

کاشت ابرو چیست؟

کاشت ابرو یک روش کم‌تهاجمی فوق‌العاده برای بهبود زیبایی یا ترمیم و پرپشت کردن دائمی ابرو است که در آن جراح فولیکول های مو که حاوی سلول های تولید کننده مو هستند را از ناحیه اهدا کننده جدا می‌کند و به نواحی مورد نظر ابرو منتقل می‌کند. فولیکول های برداشته شده گرافت نامیده می‌شوند و محل برداشت یا ناحیه اهدا کننده مو (بانک مو) معمولا پشت گوش یا خط گردن است. پس از کاشت، گرافت های کاشته شده در ابرو با پوست پیوند می‌خورند و به صورت دائمی در این ناحیه می‌مانند. پس مدتی این گرافت ها شروع به تولید مو می‌کنند که باعث پرپشت شدن ابرو ها می‌شود. در نتیجه کاشت ابرو با استفاده از مو های خود فرد انجام می‌شود تا نتایج طبیعی و ظاهری مطلوب ایجاد کند.

 

طراحی ابرو برای کاشت

طراحی ابرو هنگام کاشت با توجه به شکل صورت، ویژگی‌های چهره و نتایجی که فرد خواهان آن است، انجام می‌شود. یک پزشک با تجربه میزان قوس، ضخامت، فاصله بین ابروها و طول ابرو را طبق استانداردهای زیبایی طراحی می‌کند تا مراجع به بهترین نتایج ممکن برسد.

  1. تاج: حدودا 0.5 تا 0.7 سانتی‌متر از ابتدای ابرو است که موهای آن رو به بالا هستند. معمولا موهای تاج ابرو نازک‌تر و رنگ آن‌ها روشن‌تر از سایر قسمت‌های ابرو است.
  2. بدنه: این قسمت مرکزی ابرو و حدودا 2.5 سانتی‌متر است که متراکم‌ترین و عریض‌ترین قسمت ابرو را شامل می‌شود. در قسمت داخلی، جهت موها به سمت بالا و جانبی است. همچنین موهای قسمت پایینی رو به بالا و قسمت بالایی آن رو به پایین است (همگرایی مرکزی).
  3. دم ابرو: 2 سانتی‌متر انتهای ابرو است که همگرایی مرکزی مشابه با قسمت بدنه دارد. اما تراکم موهای این ناحیه کمتر از بدنه است. شایان ذکر است که این ناحیه با افزایش سن کوتاه‌تر می‌شود.

در گذشته ملاک زیبایی ابرو این بود که ابتدا و انتهای آن در یک سطح افقی باشد. اما طبق ترندهای زیبایی امروزی بدنه و تاج ابرو باید پایین‌تر از دم آن باشند. بالا بردن بیش از حد بدنه ابرو می‌تواند منجر به ظاهر متعجب شود. بدنه ابرو پایین با تاج بالا باعث ایجاد نگاه عصبانی می‌شود و پایین آمدن بیش از حد دم ابرو می‌تواند چهره را غم‌انگیز نشان دهد. به همین دلیل یک پزشک حاذق باید برای طراحی ابرو قبل از کاشت این موارد را در نظر بگیرد.

مزایا کاشت ابرو چیست؟

کاشت ابرو یک فرایند پزشکی موثر، موفق و دائمی برای بهبود زیبایی ابروها مانند افزایش پُرپُشتی، رفع نقص و اسکارهای ناشی از آسیب فیزیکی است. سایر مزایا کاشت ابرو عبارتند از:

ظاهر ابروها بعد از کاشت کاملا طبیعی می‌شود. کاشت ابرو برخلاف روش‌های آرایشی پرکردن ابروها مانند تاتو، نتایج کاملا طبیعی و زیبایی ایجاد می‌کند. هر چه تبحر پزشک بیشتر باشد زوایا و موهای اهداکننده مشابه‌تری با خواب ابروی طبیعی انتخاب می‌کند تا نتیجه نهایی کاشت ابرو کاملا شبیه به ابروی طبیعی فرد شود.

کاشت ابرو یک روش ماندگار و دائمی برای زیبایی، پرپشت کردن و قرینه‌سازی ابروهاست. بعد از کاشت ابرو، تارهای اضافه شده مانند تار ابروهای طبیعی رشد می‌کنند و برای همیشه ماندگاری دارند.

کاشت ابرو در درازمدت یک روش مقرون به صرفه برای زیبایی ابروهاست. شما در درازمدت به لوازم آرایشی و آرایشگاهی کمتری برای زیبایی ابروهای خود نیاز خواهید داشت. به همین دلیل کاشت ابرو جزو روش‌های مقرون به‌صرفه زیباسازی ابروها به شمار می‌رود.

زیبایی و تقارن ابروها چهره را زیباتر و چشم‌ها را گیراتر می‌کند. کاشت ابرو با فراهم کردن این موارد کمک می‌کند تا اعتماد به نفس فرد بیشتر شود.

کاندیدای مناسب کاشت ابرو

کاندیدای مناسب کاشت ابرو

بررسی مناسب یا نامناسب بودن فرد برای کاشت ابرو شرایط پیچیده‌ای ندارد. معمولا افرادی‌که شرایط زیر را دارند کاندیدا مناسبی برای کاشت ابرو هستند:

  • داشتن سلامت جسمانی کافی: افرادی‌که بیماری‌های زمینه‌ای یا مزمنی مانند دیابت یا فشار خون دارند ممکن است نتوانند کاشت ابرو انجام دهند. به همین دلیل باید سلامت جسمانی زیباجو قبل از کاشت ابرو توسط پزشک ارزیابی شود.
  • حداقل سن 18 سال: افراد کوچک‌تر از 18 سال هنوز به تعادل هورمونی و ثبات جسمانی کافی برای کاشت ابرو نرسیده‌اند و نباید کاشت ابرو انجام دهند. در موارد خاص مانند از دست دادن ابروها به دلیل تصادف یا سانحه فرد می‌تواند با صلاح‌دید پزشک و داشتن رضایت والدین کاشت ابرو انجام دهد.
  • داشتن بانک مو مناسب: برخی مواقع به دلیل آسیب‌های محیطی و یا بیماری فرد بانک مو اهداکننده مناسبی برای کاشت ابرو ندارد و نمی‌تواند این درمان را انجام دهد. البته در نظر داشته باشید که کاشت ابرو به تعداد کمی فولیکول نیاز دارد و معمولا این شرط برای اکثر افراد مشکلی ایجاد نمی‌کند.

متقاضیان کاشت ابرو اغلب افرادی هستند که ابرو ندارند، با ابروی کم پشت به دنیا آمده‌اند، به دلیل عوامل ژنتیکی، بیماری و… ابروهای کم پشتی دارند و یا ابروهای آن‌ها دچار طاسی موضعی شده است. برخی از دلایلی که ممکن است فرد را دچار ریزش ابرو کند عبارت‌اند از: ‌

  • سوختن ابروها
  • اصلاح نامناسب
  • جای زخم
  • برش جراحی
  • عوامل ژنتیکی
  • بیماری (مانند آلوپسی، تریکوتیلومانیا و…)
  • کم کاری غده تیروئید
  • مصرف بیش از حد ویتامین‌ها (مانند هیپرویتامینوز A)

تکنیک‌های کاشت ابرو

در واقع به کل فرایند استخراج و کاشتن فولیکول‌ها در ناحیه ابرو کاشت ابرو گفته می‌شود. برای کاشتن فولیکول‌ها تنها یک تکنیک وجود دارد اما تکنیک‌های استخراج فولیکول اهدا کننده به دو روش کلی: استخراج واحد فولیکولی (FUE) و پیوند واحد فولیکولی (FUT) تقسیم‌بندی می‌شوند. تفاوت اصلی این تکنیک‌ها در نحوه برداشت مو و آماده‌سازی ناحیه اهدا کننده است.

روش FUE در ایران با نام FIT نیز شناخته می‌شود. این روش شامل برداشتن واحدهای فولیکولی موها به صورت دانه به دانه است. باید ناحیه اهدا کننده تراشیده شود تا هر مو بتواند با کمک پانچ استوانه‌ای کوچک (0.8 تا 1 میلی‌متر) استخراج شود. در نظر داشته باشید که برش‌های FUE نقطه‌ای هستند و دیده نمی‌شوند. پانچ‌های دستی، قدرتی و رباتیک مختلفی برای استخراج گرافت‌ها به روش FUE موجود هستند؛ به همین دلیل کاشت ابرو با این تکنیک با توجه به نوع دستگاه پانچ به نام‌های super FUE، BHT ، SUT، HRP ، DHI ، PBS ، Micro FIT، SFIT و… نیز معرفی می‌شود.

در روش FUT، جراح یک برش افقی برای برداشتن نواری از مو در پشت سر ایجاد می‌کند. سپس این برش دوخته می‌شود. این روش ممکن است اسکار نازکی باقی بگذارد که می‌توان آن را لابه‌لای موها پنهان کرد. در ادامه گرافت‌ها یا واحدهای فولیکولی در زیر میکروسکوپ برای کاشت در ابرو به فولیکول‌های مجزا تفکیک می‌شوند. سپس فولیکول‌های تفکیک شده باتوجه به جهت خواب تارهای ابرو در مکان مشخص شده کاشته می‌شوند.

آمادگی‌های لازم برای کاشت ابرو

علاوه بر موارد ذکر شده و مهارت پزشک، رعایت آمادگی‌های قبل در نتایج نهایی کاشت ابرو تاثیر بسزایی دارد. در ادامه مواردی که بهتر است قبل از انجام کاشت مو رعایت شوند را بیان می‌کنیم:

  • حمام کردن: استحمام و تمیز بودن پوست صورت و بدن کمک می‌کند تا شما دیرتر نیاز به استحمام داشته باشید. از آنجایی‌که تا خوب شدن زخم‌ها توصیه می‌شود حمام نکنید، این کار کمک می‌کند تا در دوران نقاهت احساس بهتری داشته باشید.
  • قطع مصرف ماینوکسیدل: یکی از توصیه‌های مهم قبل از کاشت ابرو، قطع مصرف ماینوکسیدیل است. افرادی که از محلول ماینوکسیدیل برای درمان ریزش مو و ابرو استفاده می‌کنند باید از یک هفته قبل از کاشت مصرف این دارو را متوقف کنند.
  • ترک سیگار: از ۱۰ روز تا ۲ هفته قبل کاشت ابرو سیگار نکشید. سیگار و دخانیات رگ‌های خونی را تنگ و گردش خون را در بدن ضعیف می‌کنند. بدین سبب روند بهبود طولانی‌تر می‌شود. وقتی زمان بهبود زخم طولانی شود، ریسک ابتلا به عفونت افزایش می یابد. همچنین دیرتر خوب شدن زخم‌ها ممکن است موجب باقی ماندن اسکار جراحی شود که از مهمترین دغدغه‌های متقاضیان کاشت ابرو است. بنابراین توصیه می‌شود از دو هفته قبل کاشت ابرو سیگار نکشید.
  • عدم مصرف الکل: مصرف الکل گردش خون را مختل می‌کند. پس از ورود الکل به جریان خون، گلبول‌های سفید که سیستم دفاعی بدن هستند، از بین می‌روند. علاوه‌براین، الکل هموگلوبین را از بین برده و موجب کاهش گلبول‌های قرمز و کم خونی می‌شود. از طرفی کم خونی روند بهبود را کُند می‌کند. کاهش گلبول های سفید نیز خطر ابتلا به عفونت را افزایش می‌دهد. بنابراین توصیه می‌شود حدودا از 10 روز قبل کاشت ابرو مصرف الکل را قطع کنید.
  • اجتناب از داروهای ضد انعقاد خون و ویتامین E: یکی از توصیه‌های مهم قبل از کاشت ابرو، قطع مصرف داروهای ضد انعقاد خون است. داروهایی مانند آسپرین، وارفارین، پلاویکس، دابیگاتران و مکمل‌ها و قرص‌های ویتامین E خون را رقیق کرده و از لخته شدن آن جلوگیری می‌کنند. قبل از فرایندهای پزشکی که نیازمند به برش پوست هستند استفاده از داروهای مختلف رقیق کننده باید قطع شوند تا احتمال خونریزی حین و بعد از درمان به حداقل برسد. معمولا توصیه می‌‌شود که مصرف این داروها را 10 روز قبل از کاشت ابرو قطع کنید.

مشاوره با پزشک برای کاشت ابرو

قبل از کاشت ابرو باید کلینیک یا پزشک انتخاب شود. در طول جلسه مشاوره، پزشک موارد زیر را بررسی خواهد کرد:

  • رشد مو ابروها و ناحیه اهداکننده را بررسی می‌کند.
  • از مراجع در مورد سابقه پزشکی، ژنتیکی، شیوه زندگی و داروهایی که در حال حاضر مصرف می کند، سوال می‌کند.
  • در مورد انتظارات مراجع از کاشت ابرو صحبت می‌کند.
  • خطرات احتمالی یا عوارض جانبی گفته می‌شوند.
  • نحوه بی‌حسی، مدت زمان درمان و آمادگی‌های لازم گفته می‌شود.

نحوه انجام جراحی کاشت ابرو

پس از اعمال بی‌حسی موضعی یا تزریقی، ابتدا ناحیه اهداکننده (پشت گوش‌ها یا بالای خط گردن) آماده می‌‌شود. سپس مو با دقت و احتیاط از ناحیه اهدا کننده برداشته می‌شود. هر بار یک فولیکول از چربی یا پوست اضافی جدا شده و به ناحیه کاشت منتقل می‌شود. موها مطابق با خواب تار موی ابروها از طریق یک برش کوچک و زاویه‌دار در جهت درست کاشته می‌شوند تا ابرو ظاهری کاملا طبیعی پیدا کند. کل فرآیند حدود 2 تا 4 ساعت طول می‌کشد.

نکته: کاشت موی ابرو معمولاً شامل قرار دادن 50 تا بیش از 350 تار مو در هر ابرو است. تعداد دقیق به میزان پُرپشتی ابرو و اهداف مراجع بستگی دارد.

بعد از جراحی چه اتفاقی می‌افتد؟

بعد از جراحی چه اتفاقی می‌افتد؟

دوره نقاهت کاشت ابرو نسبتا سریع است. در چند روز اول متوجه پوسته‌پوسته شدن اطراف ابرو خواهید شد. در صورت مشاهده هرگونه خونریزی، تورم یا عفونت در محل جراحی با پزشک خود تماس بگیرید. بعد از چند هفته شاهد ریزش موهای کاشته شده خواهید بود. این کاملا طبیعی است. موهای جدید ابروی شما باید طی چند ماه آینده شروع به رشد کنند. در این بین، ممکن است لازم باشد موهای کاشته شده را اصلاح یا کوتاه کنید. اصلاح و قیچی کردن ابروها تاثیری بر فولیکول آن ندارند. این به این معناست که موهای ابرو بعد از ریزش رشد می‌کنند و مشکلی پیش نمی‌آید.

برخلاف شیوه‌های برداشت نواری FUT، که در آن‌ها جای زخم کاملا مشخص خواهد بود (مخصوصا وقتی موی سر کوتاه می‌شود) و به مراقبت‌های پس از عمل بیشتری نیاز دارد، روش FUE برای کاشت ابرو به مراقبت پس از درمان و زمان بهبودی کمی نیاز دارد و همچنین جای زخم جزئی در محل اهداکننده باقی می‌گذارد. در این کلینیک به شما دستورالعمل‌های کامل مراقبت‌های پس از کاشت ابرو ارائه می‌شود و در صورتی که سوالی داشتند، کلینیک پاسخگوی شما خواهد بود.

مراقبت‌های بعد از کاشت ابرو

در روز جراحی کاشت ابرو، می‌توانید به خانه بروید. پزشک دستورالعمل‌هایی را در مورد نحوه مراقبت از برش‌ها به شما می‌دهد. در نظر داشته باشید که ممکن است کمی احساس خارش به شما دست دهد. مواظب باشید که ناحیه کاشت ابرو را قبل از ترمیم کامل زخم‌ها نخارانید. سایر دستورالعمل‌ها شامل موارد زیر هستند:

  • بعد از کاشت ابرو استراحت کافی داشته باشید.
  • محل برش‌ها را تا زمانی که پزشک می‌گوید پانسمان کنید.
  • شستشوی صورت بعد از سومین روز از کاشت ابرو یعنی بعد از برداشتن پانسمان بلامانع است.
  • توصیه می‌شود تا 3 هفته پس از کاشت ابرو از ورزش شدید و کارهایی که عرق کردن را تشدید می‌کند اجتناب کنید. زیرا ریزش عرق ممکن است موجب بروز عفونت در نواحی اهداکننده و گیرنده فولیکول مو شود.
  • داروهای مسکن را طبق تجویز پزشک مصرف کنید.
  • برخی از بخیه‌ها ممکن است کشیدنی باشند و برخی دیگر ممکن است پس از چند روز جذب شوند.
  • هنگام شستشو و پانسمان مراقب برش‌ها باشید و احتیاط کنید.
  • حتما یک جلسه ویزیت با دکتر برای بررسی بهبودی برش‌ها داشته باشید.

نتایج کاشت ابرو

مو طی سه مرحله (فاز) رشد می کند. بنابراین اگر پس از کاشت مو شاهد ریزش مو بودید نگران نباشید، این امر طبیعی است. همچنین رشد مو در افراد مختلف متفاوت است. در نظر داشته باشید که موی کاشته شده نیز مانند موی طبیعی ناحیه اهداکننده رشد می‌کند. به همین دلیل ممکن است بعد از کاشت ابرو چون فولیکول‌های اهداکننده از موهای سر هستند، شما زودتر از قبل نیاز به اصلاح و مرتب کردن ابروهای خود داشته باشید.

موفقیت کاشت ابرو

موفقیت کاشت ابرو

معمولاً بیشترین نارضایتی‌ها و عدم موفقیت کاشت ابرو مربوط به جهت و خواب ابروی کاشته شده، عدم تطابق رنگ و بافت یا عدم رشد مجدد ابرو است. احتمال بروز این موارد با توجه به مهارت جراح و استفاده از تکنیک صحیح کاهش می‌یابد. بنابراین در انتخاب جراح و کلینیک دقت کنید تا با احتمال موفقیت بیشتری این درمان را انجام دهید. به طور کلی درصد موفقیت کاشت ابرو و مو به روش FUT/FUE حدودا 95 تا 99 درصد است. (منبع)

عوارض کاشت ابرو

کاشت ابرو یک کاشت موی جزئی است؛ از این رو، عوارض جانبی کمی دارد. با توجه به استفاده از بی‌حسی کامل، هیچ دردی حین درمان احساس نخواهید کرد. اما پس از کاشت ابرو، کمی خونریزی ایجاد می‌شود و شاهد دلمه بستن زخم خواهید بود. ناحیه ابرو کمی ورم می‌کند، اما در عرض چند روز این عوارض کاهش پیدا می‌کند. در نظر داشته باشید که عوارض احتمالی زیر نیز ممکن است در برخی افراد ایجاد شود:

  • خون ریزی بیش از حد
  • آسیب عصبی
  • تورم
  • کبودی
  • عفونت
  • جای زخم

در دوران نقاهت ناحیه کاشت ابرو معمولا دچار خارش می‌شوید که یک یا دو روز بعد برطرف می‌شود. در صورتی که بیش از این زمان خارش ایجاد شود، ممکن است خارش ناشی از عفونت باشد که باید سریعا درمان شود. خارش را می‌توان با تجویز و مشورت پزشک به کمک پماد برطرف کرد. پماد باید در طول روز و شب بر روی ناحیه کاشت ابرو مالیده شود تا زخم‌ها کاملا التیام یابند.

هزینه کاشت ابرو

هزینه دقیق کاشت ابرو بر اساس عوامل مختلف تغییر می‌کند. موارد زیر می‌توانند هزینه کاشت ابرو را تغییر دهند:

  • تعداد پیوند مورد نیاز
  • گستردگی تغییرات لازم
  • زمان صرف شده
  • نوع بی‌حسی (پماد یا تزریق)
  • مهارت پزشک
  • موقعیت جغرافیایی کلینیک
  • روش کاشت ابرو

برای آگاهی از هزینه دقیق کاشت ابرو در کلینیک رازی لطفا با شماره‌های ۰۲۱۸۸۳۳۴۰۲۹ |  ۰۲۱۸۸۳۳۳۲۵۹ تماس حاصل نمایید.

سخن آخر

ابروها یکی از اجزای مهم صورت هستند که بر زیبایی تاثیر بسزایی می‌گذارند. نتایج این درمان زیبایی موفقیت بالایی دارد و خانم‌ها و آقایان می‌توانند از این روش برای بهبود زیبایی چهره استفاده کنند. ماندگاری بالا، طبیعی بودن نتایج و مقرون به‌صرفه بودن این روش نسبت به سایر روش‌های زیبایی ابرو موجب شده تا کاشت ابرو یکی از محبوب‌ترین و پرتقاضاترین فرآیندهای پزشکی شود.

 سوالات متداول

آیا می‌توان ابرو کاشت شده را اصلاح کرد؟

بله، ابروی کاشته شده نیز مانند ابروی طبیعی رشد می‌کند و می‌تواند بعد از گذشت دوران نقاهت قیچی و اصلاح شود. البته توصیه می‌شود قبل از گذشت 15 ماه از وکس برای اصلاح ابروها استفاده نکنید.

آیا می‌توان ابرو کاشت شده را رنگ کرد؟

بله، بعد از التیام زخم‌ها یا برش‌های کاشت می‌توانید ابروها را مانند گذشته رنگ کنید.

آیا می‌توان روی تاتو کاشت ابرو انجام داد؟

بله، برخی پزشکان توصیه می‌کنند قبل از انجام کاشت ابروها را با کمک میکروبلیدینگ و… پُرتر کنید تا بعد از کاشت به نتایج دلخواهتان برسید.

آیا می‌توان کاشت ابرو را روی اسکار بخیه انجام داد؟

بله، در بسیاری موارد خانم‌ها یا آقایان به دلیل اسکارهای ناشی از جراحی یا بخیه در گذشته شاهد در نیامدن موهای قسمتی از ابرو خود هستند. این افراد می‌توانند با کاشت ابرو مشکل خالی شدن ابروهای خود را برطرف کنند.

کاشت ابرو به چند جلسه نیاز دارد؟

تکنیک‌های جدید جراحی کاشت ابرو طی یک جلسه 2 الی 4 ساعته، عملیات کاشت را انجام می‌دهند.

آیا می‌توان بعد از کاشت ابرو استخر و سونا رفت؟

بعد از ترمیم کامل زخم‌ها مانعی ندارند. اما وقتی زخم‌ها هنوز کامل خوب نشدند، استخر و سونا ممکن است موجب بروز عفونت یا به جا ماندن اسکارهای جراحی شود.

کاشت ابرو چقدر طول می‌کشد؟

باتوجه به تکنیک کاشت، مهارت پزشک و شدت تغییرات این درمان ممکن است بین 2 الی 4 ساعت زمان نیاز داشته باشد.

ماندگاری کاشت ابرو چقدر است؟

نتایج کاشت ابرو دائمی هستند و خیلی سریع نمایان می‌شوند. عموما نتایج نهایی کاشت ابرو در عرض ۱۲ ماه مشخص می‌شود.

آیا کاشت ابرو محدودیت سنی دارد؟

اگرچه افراد بالای 18 سال می‌توانند کاشت ابرو انجام دهند، اما توصیه می‌شود قبل از 25 سالگی و ثبات  نسبی هورمون‌های بدن این جراحی انجام نشود.

چرا ابرو بعد از کاشت می‌ریزد؟

ابروی کاشته شده مانند موی طبیعی یک چرخه رشدی را طی می‌کند. بنابراین بعد از کاشت ابرو شاهد ریزش موهای کاشته شده خواهید بود. در گذر زمان ابروهای ریخته شده دوباره در می‌آیند و مانند موهای عادی ابرو نیاز به اصلاح خواهند داشت.

جای زخم کاشت ابرو چه زمانی خوب می‌شود؟

جای زخم این جراحی با توجه به متابولیسم بدن فرد نهایتا تا یک ماه بعد از درمان کاملا خوب می‌شود.

چه آزمایشاتی قبل از کاشت ابرو باید انجام شود؟

معمولا پزشک قبل از کاشت ابرو با کمک آزمایش خون فاکتورهای خونی زیباجو را بررسی و زمان‌بندی عملیات کاشت را برنامه‌ریزی می‌کند.

آیا می‌توان از موی فردی دیگر برای کاشت ابرو استفاده کرد؟

خیر، برای موفقیت کاشت ابرو تنها می‌توان از موهای بدن خود فرد استفاده کرد. در غیر این صورت ممکن است پیوندهای جدید پس زده شده و کاشت ابرو با عدم موفقیت مواجه شود.

آیا کاشت ابرو نیاز به ترمیم دارد؟

بله، ممکن است کاشت ابرو به دلیل عدم مهارت جراح و یا عدم رعایت مراقبت‌های بعدی زیباجو موفقیت‌آمیز نباشد. بنابراین باید جراحی ترمیم برای رسیدن به نتایج مطلوب انجام شود.

آیا کاشت ابرو درد دارد؟

خیر، پزشک برای انجام این درمان از پماد بی‌حسی یا آمپول تزریقی استفاده می‌کند تا فرد هیچ درد و ناراحتی را حین این درمان احساس نکند.

 آیا می‌توان در دوران بارداری یا شیردهی کاشت ابرو انجام داد؟

خیر به دلیل تاثیر نامطلوب داروهای بی‌حسی موضعی و تزریقی بر روی جنین و شیر مادر، در دوران بارداری و شیردهی نباید این درمان انجام شود.

چرا خواب ابروهای کاشته شده طبیعی نیست؟

خواب ابرو کاشته شده ممکن است با توجه به تکنیک کاشت، مهارت پزشک و عدم رعایت مراقبت‌های بعدی زیباجو، مشابه با ابروی طبیعی نباشد. در این مواقع توصیه می‌شود با شانه زدن و استفاده از ژل ابرو، خواب ابروهای را در جای دلخواه فیکس کنید.

آیا برداشتن گرافت‌ها برای کاشت ابرو موجب کچلی ناحیه اهدا کننده می‌شود؟

خیر، چون گرافت‌ها از پشت گوش یا خط رویش گردن برداشته می‌شوند تاثیری بر زیبایی موها ندارند. تعداد گرافت‌ها در مقایسه با کل موهای سر به قدری اندک است که برداشتن آن‌ها احساس نخواهد شد

 

 

آخرین مقالات

مشاوره رایگان